Dincolo de faptul că Dana Budeanu și Mihai Gâdea ar fi trebuit futuți în cur, îndelung și în formă continuată, de un trib foarte negru de oameni foarte furioși și foarte priapici, iată ce face furia din om, la auzul comentariilor cu privire la „certificatul verde al lui Rafila”.

➡️ Opinez că situația a fost prost gestionată de la început, iar paliativele de acum sunt frecție la picior de lemn.

Diverse forme de „certificat verde pentru locul de muncă” se discută across Europe, dar nu există un consens. Unele țări vor să impună vaccinarea obligatorie, dar nu prea au curajul, altele inventează diverse criterii. Rata de contaminare a devenit, după mine, dar și după nemți, mai puțin importantă decât rata de spitalizare. Pentru că se pare că nu putem evita contaminarea în masă, dar în acest caz soluția ar fi fost alta:

  • Testarea foarte deasă, deși e recomandarea OMS, după mine NU se poate face în masă, din cauza costurilor și dezagrementelor uriașe! Testarea funcționează în situații ca la SARS-1 și Ebola, când vrei, poți, și reușești să contain o epidemie.
  • Vaccinarea OBLIGATORIE, FASCISTĂ, a tuturor celor care pot fi vaccinați. 85% rată minimă de vaccinare, socotit pentru persoanele de la 5 ani în sus, și până nu se atinge, frontierele închise, și toate cluburile, sălile de concert și restaurantele cu mese la interior închise! Le vrei deschise? Te vaccinezi în masă!
  • Cu 85% vaccinare, indiferent când de discutabilă sau de diferită de la caz la caz ar fi protecția, ridici toate restricțiile interne, DAR la frontieră primești doar vaccinați testați, sau testați care se carantinează. (Apropo, sunt țări, precum China continentală, care sunt în continuare complet închise turismului internațional, iar dacă nu ești cetățean chinez și nici diplomat, pur și simplu nu intri în China.)
  • Ideea este că nu de poate evita contaminarea, și atunci: pe cei care se îmbolnăvesc grav, îi tratezi în spital (fiind mai puțini pe unitatea de timp, căci vaccinați, o poți face mai bine); pe cei care mor, îi îngropi; cei care nu mor, se vor comporta mai bine la o a 2-a și a 3-a infectare. Când TOATĂ LUMEA va fi făcut în medie de 1.5 ori boala, eu cred că SARS-CoV-2 va ajunge ca virusurile de răceală și gripă, adică fără să mai genereze crize mondiale.
  • Până atunci, booster jabs la 5-7 luni! Până când spitalizarea „cu COVID” va ajunge cam la valorile pentru „spitalizarea cu gripă sau cu pneumonie”, sau să zicem, la 1.5-2 ori acele valori.

Meanwhile, ideea lui Rafila este nepractică, din cauza dificultăților majore de a testa în masă. Deja, testarea acasă a copiilor este o prostie, nu poți ști dacă nu au invalidat testul în mod voit, sau dacă nu și-au luat proba din cur.

Apropo, Novavax ăsta noul se pare că este vaccin 100% clasic. Credeți că va crește rata de vaccinare? Vezi să nu!

➡️ Mai aflu că unii decerebrați „se răzgândesc”, precum acest Paul Kingsnorth: Why I changed sides in the vaccine wars. că cică…

…the crystallising moment arrived when he woke up to the news that the Austrian government had ‘interned an entire third of the population’. This move, he writes, sent a ‘chill down my spine’.

The “antithesis” view can be summed up as: lockdowns are not needed, masks do not work, the safety and efficacy of the vaccines are being oversold, vaccine passports will not only fail but further segregate society, and in the near future we can expect Giradian scapegoating of the unvaccinated. In other words, we are positioned on the precipice of a slippery slope that leads towards increasingly draconian biopolitical control measures, the grip of which is unlikely to release even once the pandemic is over.

Altul nefutut în cur la vreme. Reacția mea, la cald:

TOCMAI PENTRU A CONTRACARA încercările guvernelor de a abuza de putere, și TOCMAI PENTRU A CONTRACARA diversele schimbări la scară globală impuse de anumite forțe, uneori de corporațiile care pretind că „în noile condiții și având în vedere restricțiile…” (…concediem jumătate din oameni), OAMENII AR FI TREBUIT SĂ SE VACCINEZE 98%, PENTRU CĂ DOAR ATUNCI 100% DIN OAMENI AR FI FOST DISPUȘI SĂ IASĂ ÎN STRADĂ ȘI SĂ DĂRÂME ESTABLISHMENT-UL, să dea foc la guverne, etc. etc., ATUNCI CÂND EI, POPULAȚIA, ÎN LOC SĂ SE FUTE PRIN CLUBURI ȘI DISCOTECI, AR FI FĂCUT TOT CE STĂTEA ÎN PUTEREA LOR, CEL MAI SIMPLU FIIND VACCINUL + restrângerea de la activități cretine!
În rest, nu mă interesează motivația acelui individ. Carantinarea în anumite țări nici măcar NU a fost suficientă. Cluburile britanice sunt burdușite cu idioți beți rangă și înghesuiți ca sardelele!

Muie, bă, Homo sapiens sapiens, cu morții mă-tii cu tot! Cât despre neamul românesc, avem „valori”…