O postare în română, într-o zi în care am fost debordat de idioțenia conaționalilor mei. Întreaga planetă este într-o degringoladă majoră, toți retardații Pământului fie sunt în stradă urlând aberații, fie își propagă imbecilitatea criminală pe rețelele sociale, asta în cazul în care nu sunt la plajă într-o țară străină. Nu știu cum de omenirea a putut trăi fără luxurile contemporane ale unora care nu au după ce bea apă, cărora le curg balele de proști ce sunt, dar plătesc rate la un tanc de mașină, și își fac vacanțele în Grecia, Italia, sau destinații mai exotice, locuri care au ajuns mai de căcat decât Eforie Sud pe vremea lui Ceașcă, tocmai din cauza prezenței tuturor mitocanilor în acele locuri odinioară civilizate. Nu mai comentez nimic, vă dau niște surse de vomă de pe YouTube, din partea unor scursuri execrabile. Dacă nu vă vine să vă dați cu capul de pereți, sunteți prea proști.

Nu se observă oricât de bine în aceste eșantioane de stupiditate abisală românească, dar adesea Latrina 3 fabrică știri false nu doar prin preluarea unor conspiraționiști care habar nu au despre ce vorbesc, dar și prin simpla traducere parțială și interpretare greșită a unor știri din presa internațională. Am mai comentat și voi mai comenta în engleza mea aproximativă cazuri de dezinformare prin prostie și ticăloșie; unele sunt din repertoriul românesc, dacă mă pot exprima astfel.

Văzând cum se autodistruge civilizația, mi-e tot mai greu să nu mă deprim în sens clinic. Cel mai probabil, acum 40 de ani omenire ar fi trecut mai ușor printr-o astfel de criză globală: nu existau Internetul și nici un echivalent al rețelelor sociale, posturile TV erau câteva per țară și mult mai rezervate, iar circulația oamenilor era mult mai redusă, atât la nivel național, cât și (sau mai ales) la nivel internațional. Până la urmă, democratizarea și globalizarea prostiei (cu reach-ul crescut de noile tehnologii) va fi fost cauza dispariției civilizației pe Terra.